Aqua Logic Tuinberegening | Algemene Voorwaarden
15951
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15951,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Algemene Voorwaarden

Verkoop

 

Op alle transacties zijn de algemene verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden van Aqua Logic tuinberegening van kracht.

 

Door het plaatsen van een order bij en/of aangaan van koop van producten van Aqua logic aanvaardt de koper deze algemene verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden.

 

Levering en leveringsomvang

 

Levering geschiedt uitsluitend na vooruitbetaling of contact bij afhalen, tenzij uitdrukkelijk door Aqua Logic anders is vermeld of overeengekomen. Totdat de overeengekomen verkoopprijs volledig is betaald, blijft Aqua Logic tuinberegening eigenaar van de producten. Levering zal plaatsvinden conform omschrijving, kwaliteit en hoeveelheid als is overeengekomen.

 

Bijgevoegde pak/onderdelenlijst dient bij aflevering gecontroleerd te worden, voordat deze wordt afgetekend en meegegeven aan de chauffeur. Vanaf het moment van levering draagt de koper het algehele risico voor de producten. Aqua logic tuinberegening behoudt het recht om indien van toepassing administratie- en/of vrachtkosten in rekening te brengen.

 

Aqua Logic tuinberegening behoudt te allen tijde het recht tussentijdse productwijzigingen door te voeren, dan wel eenzijdig te besluiten producten uit het leveringsprogramma te nemen. Eventuele tussentijdse model- en/of kleurwijzigingen zijn voorbehouden.

 

Reclamaties

 

Eventuele reclamering over gebreken aan de producten dienen na ontvangst van goederen onmiddellijk schriftelijk of per mail gemeld te worden doch uiterlijk binnen 8 dagen. Directe waarneembare onvolkomenheden dienen aangetekend te worden op het vervoersdocument.

 

Aqua Logic tuinberegening accepteert geen retourzendingen zonder overleg vooraf. Aqua Logic tuinberegening is niet aansprakelijk voor eventuele waterschade aan eigendommen van de gebruiker.

 

Prijzen

 

De prijzen van producten gelden volgens de door Aqua Logic tuinberegening gepubliceerde geldige prijslijst. De vermelde adviesprijzen zijn in euro’s en inclusief 21% B.T.W.

 

Aqua Logic tuinberegening behoudt te allen tijde het recht tussentijdse prijswijzigingen door te voeren op het gehele assortiment, garantie, service en prijzen anders dan in deze leveringsvoorwaarden genoemd.

 

Bij samenstelling van de product / prijslijst is de grootst mogelijke nauwkeurigheid betracht om te komen tot een juiste vermelding van omschrijving en prijs. Mochten desondanks toch nog onjuiste vermeldingen voorkomen, kunnen daar geen rechten aan ontleend worden.

 

Garantie

 

Op alle Aqua Logic tuinberegeningsproducten wordt een garantie gegeven van twee jaar, met uitzondering van de beregeningsautomaten welke een garantieperiode hebben van een jaar. Beregeningsautomaten en kraanverdelers dienen voor aanvang van een vorstperiode van de kraan verwijderd te worden. Wanneer er een defect aan de automaat is ontstaan door vorstschade is garantie niet van toepassing.

 

De garantie gaat in op het moment van aankoop en heeft betrekking op defecten veroorzaakt door materiaal- en/of fabrieksfouten. In geval van garantie dient het betreffende artikel bij het verkooppunt aangeboden te worden in de originele verpakking en met de originele aankoopnota.

 

Service

 

Voor technische vragen en/of vragen over beregeningsplannen kan contact worden opgenomen met onze verkoopafdeling of het verkooppunt.